April är nästan slut. Jag har lite blandade känslor kring det. Tiden går snabbt. Ibland alldeles för snabbt då jag känner att jag inte hinner med det jag vill göra. Men allting ordnar sig. Det är så jag måste tänka.
Att få tunga besked är inte en dans på rosor. Men man får bara ha en rätt inställning och se det från den ljusa sidan, så blir det bra. För det är väl så, även de negativa sakerna kan ses från en positiv synvinkel. Och det är det jag gör just nu. Så även kring detta beskedet är det blandade känslor. FAst trots det, så lever ändå hoppet kvar inom mig. Nånstans innerst inne så tror jag att det kommer att ordna sig. Men vi får se.
 
Det är i alla fall 3 månader kvar till semester. Och jag längtar som en tok. Skypade igår med mannens syster och hennes två pojkar. Och sedan det samtalet igår, så längtar jag ännu mer efter dem. Vi kommer nog inte ha en enda tråkig stund tillsammans.
 
Våren lyser fortfarande med sin frånvaro. Eller egentligen inte. men det är inte så varmt o härligt som jag vill att det ska vara när det är vår. Det är tråkigt att det inte ens har börjat blomma. Buskarna och träden är fortfarande bladlösa och det ser så trist ut. Inte ens gräset har blivit grönt. Men det kommer!
 
Igår bestämde jag mig för att åka bort till Flygstaden för att leta efter en medelstor kruka, samt blommor att ha i trädgården. Men jag hittade ingen som passade mig. Istället kom vi hem med möbler till altanen. En möbelgrupp som jag faktiskt länge velat ha:
 
 
 
Detta blev det, till ett perfekt pris. Det var därför vi slog till. Vi kämpade hela kvällen igår med att sätta ihop det, men ändå så hann vi inte sätta ihop allt. En stol är kvar. Men när allt är klart kommer jag ta bild och visa er :)
Jag kommer bli såå nöjd. Och det kommer bli så härligt att sitta på altanen nu i vår och sommar. Även på vintern. Men det kommer bli en så stor skillnad från det vi hade innan. Nu kommer det se ut som en riktigt altan. Inte som ett extrarum fullt med massor av saker.
En sak till vi måste köpa en en stor förvaringslåda, en s.k dynlåda. Så att vi kan ha alla saker där i, så det inte står utspridda över hela altanen. Fast i oförsig så har vi inte så mycket saker där ute. Skräpet slängde vi iågr.
Å, längtar till jag slutar jobba så att jag kan gå hem och fixa där ute.
 
Annars var helgen lugn. Lördagen spenderade jag i stan med två tjejer, 14 o 15 år gamla. Min kusin o hennes kompis. Det fnittrades och pratades i ett, men jag hade ändå en trevlig stund. Jag blir glad av att se hur glada de var för att vara på stan med mig.
Sen mötte jag upp Sandra och gänget. Där det blev en mysig fika och ännu mera fnitter och prat. Sen mot kvällen åkte jag hem oh väntade på D. Som hade spelat match och varit på pizza och pokerkväll med laget. Kvällen spenderades i soffan med Zvezde Granda i bakgrunden. Mysigt.
 
Tillbaks på jobbet då i vanlig ordning. men denna vecka blir bra. Jobbar idag, ledig tisdag och onsdag sen jobbar jag tors o fredag. Så det blir en soft vecka.
Och nästa vecka är det dags för vår lilla road trip upp till huvudstaden! Jippiie!!