Minus 7 kg på 9 veckor. Inte dåligt. De första 5 veckorna tränade jag inte, utan jag ändrade om kosten. Och då hade jag totalt gått ner 5 kg. Sedan jag började träna har jag gått ner två kg och minskat ca 4 cm runt midjan. Jag är nöjd. Men inte 100%. Det ska bli bättre. Jag har två veckor till innan jag åker på semester. På semestern kommer jag tyvärr inte kunna träna i samma utsträckning som jag gör här. Men en och annan övning ska jag nog få till, samt en massa promenader bara för att hålla igång lite. Jag håller tummarna på att jag inte kommer gå upp i vikt. Där är det lite svårare med maten. Att välja annorlunda och "rätt" som här hemma i Sverige är svårt. Då många av alternativen inte finns. Men jag ska göra mitt bästa.
I vanliga fall dricker jag öl mer eller mindre varje dag när jag är där, dricker en massa läsk och äter en massa godsaker. Det får jag begränsa ganska mycket om jag vill behålla formen jag har idag. Men jag kommer absolut inte vara utan, det är semester och då ska man njuta. Men det ska inte bli för mycket. Tur är väl att det alltid finns färsk sallad. Och när det ska ätas mat, får jag minska på kolhydraterna så gott det går.
Det blir ju lite lustigt om jag nu helt plötsligt inte är nöjd med maten som svärmor lagar. Så för respekt för henne, så kan jag inte välja alldeles för mycket. Men det kommer gå bra. Släkten är full med småbarn under 12 år, så det lär bli en massa spring ändå med barnen. Lek i poolen osv. Så det kommer gå bra ändå tror jag.
 
Halva veckan är nu över. Och det börjar pirra lite i magen av förväntan. Det är inte så långt kvar. 2 veckor för att vara exakt. Och 2 veckor brukar gå snabbt. Så förhoppningsvis går även dessa snabbt.
Ikväll åker en av mina finaste till Bosnien. Kommer sakna henne mycket, men vi ses snart ju! tur att vi tillhör samma släkt nu och att vi kan dricka kaffe och umgås hela dagarna på semestern!
 
Fortfarande tråkigt väder, men enligt prognoserna ska det bli bättre i slutet av veckan och i helgen kan det bli upp mot 25 grader. Blir härligt om det stämmer, för då ska jag åka till stranden för första gången på typ 2 år här i Sverige??!! Helt sjukt..
 
På jobbet går allt bra. Igår kom en tjej som ska ersätta mig under augusti månad. Så jag håller på att lära henne lite smått det hon ska göra. Eller lära o lära, hon kan det mesta eftersom hon jobbade här förra sommaren också. Men lite uppdatering behöver hon. Dessutom är det skönt att ha henne här, för hon avlastar mig otroligt mycket. Nu är det mycket stress kring jobbet, men det kommer att gå bra!
 
Idag är det vilodag från gymmet, och det är skönt. Jag tränade riktigt hårt igår och kunde knappt gå upp för trapporna ifrån gymmet efter passet. Trött är jag också idag, då det blev en sen kväll igår. Efter gymmet åkte vi bort till min fina för att säga "hejdå" och vi stannade där längre än planerat. Så det var jobbigt att ta sig upp ur sängen i morse. Men vilodag idag, så jag ska passa på att vila ordentligt. Det enda måstet jag har är attstäda lite hemma.
 
Nu måste jag börja jobba !

Kommentera

Publiceras ej