Även denna veckan har passerad i racerfart. Härligt faktiskt.
Fredag morgon - jag har redan druckit upp min första kopp kaffe här på jobbet och tänkte strax gå och hämta en till kopp. Eller inte. jag får se.
Solen skiner, vilket är underbart till skillnad från alla andra dagar den här veckan med bara regn. Så det är skönt med lite sol. Man blir ju automatiskt mycket piggare.
Men trots att det är fredag så blir det nog ingen lugn dag på jobbet, jag har fortfarande massor med saker kvar att göra. Men förhoppningsvis så hinner jag göra klart det idag så att jag kan till och med sluta lite tidigare, dagen till ära!
Men allt beror på hur mycket jag hinner göra. Men jag ska nog hinna allt om jag skyndar mig lite mer än vanligt.
 
Jag trodde faktiskt att jag skulle ha det rätt så lugnt och tråkigt nu när jag är ensam på kontoret. Men i och med att jag är ensam så är ju faktiskt allt på mina axlar, så att jag har fått sköta mer eller mindre allt. Så det har ju ändå vart bra för då går tiden snabbare. Vi får se hur det blir nästa vecka!
Och när nästa vecka är över då är det bara 3,5 veckor kvar tills min välförtjänta semester!
 
Under helgen nu så ska mina föräldrar flytta, så vi ska hjälpa dem imorgon. Ikväll ska vi bara ta det lugnt hemma faktiskt med nån film på tv.
Lördagen kommer gå åt att flytta mina föräldrar.
Sen på söndag ska vi bege oss söderut med vår älskade S. Vi ska till Väla och Ikea. Jag har massor med saker jag behöver shoppa, och såklart är då Väla bäst eftersom de har mycker mer utbud om man jämför med lilla Halmstad.
I ikea behöver jag handla en ny kruka till en blomma som växer VARJE dag. Och då menar jag vekrligen varje dag. Jag har inte gröna fingrar. Men denna växt växer och växer hela tiden. Varje dag hittar jag nya blad på den. Så det är ganska kul. Och därför behöver den en lite större kruka så att den har mer plats :)
 
Kommer att bli en härlig helg och jag ser fram emot den faktiskt.