Vågar man tänka på att våren är här för att stanna? Kanske inte högt i alla fall. De senaste dagarna har det verkligen varit härligt väder med flera plusgrader. Vindstilla och soligt. alldeles underbart att inte frysa när man går utanför dörren. Men sämre är att jag inte har några riktiga vårskor. Så jag går runt i mina vinterstövlar och fötterna kokar. Igår vart jag en sväng i affären på jakt efter ett par vårskor. Men jag kunde inte hitta något passande. Men jag kom sedan på att jag har ett par i källaren, som visserligen är ett par år gamla, men som jag tror skulle passa utmärkt egentligen. Jag har converse, men det känns inte så roligt att gå runt i dem varje dag på jobbet. Ibland vill man ju vara lite finare, och då passar ju skor med en mindre klack bättre. Får se om jag får bättre lycka idag efter jobbet. Eller kanske imorn i stan. Jobbar ju bara till 12 imorgon, så jag kanske orkar ta mig ner till stan och kolla lite på skor.
 
I alla fall. jag är på jobbet. Har lite tråkigt, då jag är ensam på kontoret. Har egentligen massor med jobb att fixa innan jag går på påskledigt. Men motivationen och orken är på noll. Behöver ta en liten paus, därav bloggen.
 
Ibland blir det bara för mycket. Ibland är jag så nära på att explodera. Men jag måste behärska mig. Vissa människor är inte värda mina tankar ens. Men ändå så finns dem där, de jävlarna och tar upp en del av mina tankar. Främst då tankar i form med att jag undrar hur vissa människor kan vara så dumma på riktigt?? Hur klarar dessa människor av att leva med sig själva? De kommer med såna äckligt irriterande och nedvärderande kommentarer att de får mig att spy. Men det är bäst att vara tyst och inte säga allt för mycket. Den smartaste är alltid tystare. Och så kommer det att bli.
 
De ska bli så skönt med 4 dagar ledigt nu. Ska passa på att ta igen en massa sömn och tid med vänner jag inte hunnit träffa på flera veckor!