Sitter på jobbet just nu och dricker mitt morgonkaffe. Tittar ut genom fönstret och ser hur det blåser. Eller egentligen behöver jag inte ens titta ut, det känns som om hela byggnaden skakar. Stormvarning har de gått ut med. Hade helst av allt velat ligga kvar i sängen denna dag. Men plikten kallar. Pengar behöver man, och då är jobbet ett måste. Tänk om man kunde få pengar och sitta hemma? Hade nog varit rätt så skönt. En period i alla fall.
Jag tror ändå att vi alla är beroende av det sociala ett arbete ger, eller inte bara arbete utan det sociala överhuvudtaget. Man kan inte bara sitta hemma hela dagarna och inte ha något att göra. Det är skönt att ha några måsten.
 
Imorgon är det äntligen fredag, jag är så trött att det inte finns. Jag har ont i ryggen och axlarna. Så helgen är verkligen efterlängtad. Jag ska inte göra något mer än att hälsa på mina föräldrar och farfar o farmor. Sen resterande tid ska jag bara vara hemma och ta det lugnt.
 
Älskling har börjat träna. Och det har gjort mig sugen på att ta tag i träningen som jag pratat om i flera månader. Så nu under morgondagen har jag hittat ett par övningar som jag kan göra hemma. Så idag har jag bestämt mig att jag sätter igång. Direkt efter jobbet. Ska bli härligt.
 
IDag har jag inte så mycket att göra på jobbet, det ser ut att bli en lugn dag. Men varje dag är som ett lotteri, man vet aldrig vad som väntar. Så jag ska inte ta ut glädjen i förskott.
 
Snart kommer bossen, så jag ska sätta igång med pappersarbetet nu.