Jahopp, då var det måndag igen. En tråkig måndag. Hade så svårt för att gå upp i morse, älskling försov sig också.
Men inte konstigt efter hur aktiv helg vi har haft.
Fredagen var i och försig lugn, men lördagen så hjälpte vi mina föräldrar att flytta. Från tredje våningen. Så det var mycket att bära ner för de där trapporna, och värken sitter fortfarande i. Men jag får väl se det som en träning.
Det blev en lång dag och en sen kväll.
På söndagen var det dags att gå upp tidigt för att hinna med frukost och kaffe innan vi skulle åka till Väla och Ikea.
Hittade inte särskilt mycket på väla faktiskt, det fanns massor med grejer men inget som fall mig i smaken, eller så beror det på at jag inte riktigt visste vad jag letade efter.
Jag får helt enkelt kolla lite här i Halmstad innan semestern.
Jag fick i alla fall med mig ett par jeans, en klänning och ett par mysbyxor. Mysbyxor behövs alltid haha. Min favorit när jag är hemma efter jobbet. Förstår inte de människor som 'r hemma i jeans.
 
På ikea var det roliga, för på ikea så hittar man alltid något. Det blev ett nytt diskställ, badrumsmatta och lite annat krimskrams, tex de obligatoriska doftljusen.
 
Doftljus är ju något allla brukar använda under hösten och vintern. Men jag tycker det är minst lika mysigt att tända ljus såhär på sommaren, särskilt när det regnar. Speciellt om man har balkongdörren eller fönstret öppet, så att man hör regnet, och då sprider det här lilla ljuset en svag värme som gör att det inte blir för kallt att ha öppet.
Denna gång köpte jag mango doft. Vanilj har jag massor utav hemma. Så jag är nöjd.

Fick umgås med mina fina vänner och min man en heldag. Det var riktigt mysigt.
 
För varje dag som semestern närmar sig är det jobbigare att gå till jobbet. Jag blir tröttare och har ingen lust att jobba. Men det är inte så långt kvar. Juli ut, och sen är det semester. Känner på mig att detta kommer bli en underbar semester. Inte mycket är planerat, men det är så det brukar bli bäst. Det ända som är planerat är bröllopet och dopen vi ska gå på. Sen är det bara att ta dagarna som de kommer.

Kommentera

Publiceras ej