God morgon Sverige.
Måndag morgon, den där morgonen man egentligen hatar varje vecka. Men idag känner jag ett inre lugn. Det är ok med måndag. Det är nu 3 måndagar kvar att arbeta innan jag går på semester. Eller egentligen 4 med denna dagen. Nu börjar både jag och älskling räkna ner dagarna och det är så frustrerande att tiden ibland går så långsamt. Vi vill åka NU NU NU! Vi saknar alla våra släktingar. Vi behöver ledigt. Jobbet och träningen samt alla andra måsten tar kål på oss. Vi hinner liksom inte mycket mer än att jobba,träna,äta och sova. Det blir ytterst lite tid för vänner. Men så är det. Speciellt nu tiden innan semester. Det är mycket att fixa med, det är många måsten. Men tillsammans så kommer vi klara det, även om vissa saker kommer få bli lidande, så som vänner. Tyvärr.
Men vi hoppas få lite utrymme till det iaf!
 
Helgen dårå!
Helt fantastisk.
Fredagen efter jobbet var det träning som gällde, orkade inte lika mycket som dagen innan. Men det gick bra ändå. Åkte sedan hem för att duscha och äta.Sen åkte jag in till stan och fikade på uteserveringen med mina två pärlor. Mysigt och trevligt. Vi hade tur med vädret och vi slapp frysa. När klockan började närma sig 22 så tog jag mig hemmåt, då kom även älskling hem. VI satt en lång stund ute på altanen och bara pratade. Det var så mysigt.
 
På lördagen så tog vi våra cyklar och cyklade bort till stan. En härlig cykelrunda i solen faktiskt. I stan var det Sm veckan. Vi kollade lite basket och andra aktiviteter. Sedan satte vi oss på en uteservering för att gå undan solen ett tag och allt vimmel av folk. Sen var det dags att cykla hemåt igen. När vi kom hem var vi hungriga, men jag kände inte för att laga mat. Så vi promenerade bort till Bäckagårdskrogen för att testa deras mat. Vi har bott där i tre år, 200 meter ifrån. Men aldrig varit där, så då var det hög tid att äta där. Och vi blev positivt överaskade. Det var riktigt gott och prisvärt. Servicen var bra, personalen var jättetrevliga. Och famför allt så var det otroligt mysigt. Det var en riktigt utlandskänsla när man satt där under ett parasoll bland träd och buskar som blommade. Underbart vackert. Semesterkänsla fast att vi bara var 200 meter ifrån vårt hem.
 
igår åkte vi en runda till Eurostop för att shoppa lite. Blev inte så mycket egentligen, men det var mysigt att bara umgås tillsammans. Det är väldigt sällan vi gör nåt sånt tillsammans, då vi annars alltid har gäster eller åker till nån annan. Så det var skönt att ha en helg där vi kunde umgås med varandra bara.
 
Nu är vi båda tillbaka på jobbet och det känns tyngre än någonsin. Ju närmare semestern kommer, desto jobbigare blir det. Men förhoppningsvis kommer dagarna rulla på rätt så snabbt. Vill börja packa redan nu haha, men det är alldeles för tidigt ju!
 
Nej, dags att börja jobba. nu!

Kommentera

Publiceras ej